Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Lærersamling/"nerde"-helg, 2. og 3. mars 2019 (Kurshelg 1).

Fra medlemmene har det lenge vært etterlyst samlinger der kniplelærere kan treffes og utveksle erfaringer.  Vi som jobber med kurs har hatt dette i bakhodet en stund.  De første idéene våre gikk ut på at samlingene skulle være rene kose-helger der kniplelærere kunne komme, spise god mat, bli litt bortskjemt med en frihelg, og i fellesskap snakke om knipling og undervisning.

Etter å ha spurt og gravd litt hva kniplelærerne egentlig ønsket seg, kom det frem at det å sette av en helg uten at det leder til noe faglig utbytte, det gidder folk simpelthen ikke.  I stedet etterlyste mange nærmere kjennskap til teknikker, termer og navn, historie og utvikling, og ønsket i tillegg et forum for erfaringsutveksling.  Det viste seg dessuten at det var flere enn lærere som var interesserte. Derfor endte det opp med at samlingene er åpne for alle som ønsker å fordype seg i knipling,  «nerder» av alle slags.

Påmeldingsskjema finner du her: Påmeldingsskjema lærersamling

Samlingen blir på Haraldsheim Vandrerhjem i Oslo. Påmeldingsfrist 15. februar 2019.

Mer info, priser osv. finner du her: Lærersamling/"nerde"-helg i mars 2019

© 2024 Knipleforeningen i Norge